Dielan Project en Interieur Design heeft ruim 16 jaar ervaring op het gebied van de totale afbouw van bijvoorbeeld diverse Plafond en Wandafwerkingen tot totale Interieurbouw op maat. Hierbij bieden we u de zekerheid en garantie van een erkend vakman.

Onze kracht ligt met nadruk op het realiseren van projecten binnen gestelde termijn voor een zeer acceptabel budget. Daarbij hebben wij al vele jaren ervaring met onze betrouwbare onderaannemers zodat de verschillende disciplines goed op elkaar aansluiten. Het inschakelen van ons bedrijf in een vroegtijdige fase kan vele voordelen opleveren tijdens de voorbereidingen en het verdere verloop van het afbouwproces voor zowel de praktische als financiële kant.

Bij het totaalbeeld van projectmanagement hoort natuurlijk het gegeven dat er creatief wordt meegedacht met de eisen en wensen van de klant. Onze diensten kunnen wij zowel aan aannemers, bedrijven als particulieren aanbieden en we zijn uiteraard niet afhankelijk van de grootte van het project.
Het bestaan van één aanspreekpunt geeft de klant meer rust en inzicht in de vooruitgang van het project terwijl ondertussen de disciplines worden aangestuurd, de grote lijnen worden bewaakt en er continue een balans wordt gemaakt tussen tijd en kwaliteit, waarbij uiteraard het kostenplaatje in de hand wordt gehouden.

Wij zijn erg trots diverse sportscholen succesvol te hebben opgeleverd, waarbij alle afbouwwerkzaamheden door ons zijn uitgevoerd en gecoördineerd. Dit geldt ook voor "het Vitalis College Mode & Commercie Kappen en Schoonheidsverzorging" in Breda.

Dielan Project en Interieur Design is aangesloten bij:
- Het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud
- De Nederlandse ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven NOA